04.03.2024

“Diyanet Akademisi Başkanlığı II. Dönem Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitimi Açılış Töreni” Gerçekleştirildi.

04.03.2024 tarihinde II. Dönem Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitimi Açılış Töreni gerçekleştirdi. Muratpaşa İlçe Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Eğitim Görevlisi Metin Düzenli’nin yaptığı program, Akademi Merkezi Eğitim Görevlilerinden Hasan Köylü’nün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinden Akademi Sinevizyonu, Antalya H. Mehmet Gebizli Dini İhtisas Merkezi Müdürü Adnan Gedikoğlu’nun katılımcıları selamlama konuşması ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım’ın din görevlisinde bulunması gereken davet ve nebevi metodun incelikleriyle ilgili konferansının ardından sona erdi. Programa Muratpaşa İlçe Müftüsü İshak Göksel, Kepez İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz, Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ, Döşemealtı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, Akademi Merkezi Eğitim Görevlileri ve 8 aylık kursa katılacak olan 97 adet aday din görevlisi katıldı.